Reet Martinson

Reet Martinson

Mis aastast tegeled pilatesega?

Alustasin pilatesega aastal 2006.

 

Mida on pilates sulle andnud?

Treeneriks õppimine ja pilatese õpetamine on avanud minu jaoks täiesti uue maailma ning olen jõudnud suure äratundmiseni, et see on minu tee.

Mulle meeldib näha tulemust ja seda mis saab võimalikuks kui oled keskendunud, sihikindel ja usaldad ning lihtsalt lased pilatesel enda sees juhtuda.

Olen mõistnud, et aastad ei tähenda midagi. Olen enda üle uhke, et peale kauaaegset järjepidevat treenimist on mu keha muutunud võimekamaks kui see oli kahekümneselt. See on piiramatu areng ja mitte kunagi ei hakka igav.

Tunnen ennast väga elusana, sest nii põnev on. Pilates on minu eksistentsi oluline osa ja väga suur rõõm on näha seda edasi kasvamas ning arenemas.

 

Mis on see kõige tähtsam asi, mida soovid treenerina oma õpilastele edasi anda?

Kannatlik meel ja pühendumine viivad edasi ja tänu neile voorustele on võimalik oma keha uuesti avastada.

 

5 märksõna, mis iseloomustavad sind treenerina:

  • pühendunud;
  • kannatlik;
  • hooliv;
  • innustav;
  • üleni pilateses.

Viimati läbitud koolitused:

  • BASI Pilatese mati ja seadmete koolitus;
  • kinesioloogia koolitus (I–IV osa) Malle Rausi juhendamisel.
Jana

Jana Tiitus
Treeninud Reedaga aastast 2010
Pilatese õpetaja Sakus

Reet on õpetaja, kes on teinud pilatese süsteemi endale peensusteni selgeks. Lähtudes Joseph Pilatese aluspõhimõtetest, ehitab ta üles mitmekihilise tunni, millega jõuab ka kõige kangemate ja laisemate lihasteni.

Reedal on suur tahe pidevalt juurde õppida ja silmaringi laiendada. See kõik teenib vaid ühte eesmärki – pakkuda oma klientidele veelgi paremaid lahendusi, et nad saaksid oma kehaga sõbraks ja õpiksid seda valitsema. Reet on ka väga hea eeskuju ja mentor neile, kes on asunud õppima pilatese õpetajaks.

Kõige tipuks on ta suurepärane näide sellest, kui heas vormis võib olla keegi, kes teeb ja armastab pilatest :).

Signe

Signe Talusaar
Treeninud Reedaga aastast 2008

Tegemist on treeneriga, kes ei ole oma arengus seisma jäänud, vaid hangib pidevalt uusi impulsse, külastades seminare ja koolitusi erinevate õpetajate juures.

Tema jaoks tähtis loomulik lähenemine kehale ja trennis arvestab ta alati asjaoluga, et ka emotsioonid mõjutavad meie hetkeseisu/jaksamist.

Alati on tunne, et trenn on ettevalmistatud ja harjutused läbimõeldud ning minu arengut toetavad. Aega antakse nii pingutamise kui ka hingetõmbeks. Selgitused harjutustele on lihtsad ja arusaadavad.

Pärast Pilatese tundi tunnen end reipana ja heas tasakaalus.

Minu kolimine välismaale avas meile uue võimaluse Skype’i kaudu kaudu ühiseks treenimiseks, mille üle olen üliõnnelik ;). Kindlasti soovitan aga isiklikku trenni, sest Skype ei ole lõpuni päriseluga võrreldav.

Treeneri juures meeldib tema professionaalsus koos loomingulise lähenemisega. Olen külastanud ka teiste treenerite tunde nii Eestis kui ka Saksamaal, aga minu jaoks on Reet Martinson parim!!!